fredag 2 december 2016

Festlig fredag


Tänk så annorlunda mina fredagar och helger har blivit sedan den här bloggen startade. En gång i tiden var det verkligen fest var och varannan helg, den ena klänningen snyggare än den andra. Det där har ju varit en klart nedåtgående trend här får man väl lov att säga, den här veckan är det dock rejält med fest igen, fast kanske inte på det sätt jag tänkte mig för 9 år sedan. Ikväll kommer Bokomaten hem efter en veckas tjänsteresa så bara det är ju fest, men vi ska dessutom på jobbgalej i säkert en timme el så. Mer än så orkar inte kidsen, men en glögg kan man kanske hinna pilla i sig. Och imorgon är det på´at igen med en hel drös med 3-5-åringar. Som sagt, kanske riktigt som förr i världen men minst lika vilt i alla fall. Utöver kalasandet så blir det förhoppningsvis lite lugn och ro men även lite adventsmys och julförberedelser. Inte en sida läst kan jag tänka dock, men hoppas på att kunna öppna "Snöfall, mirakel och frusna hjärtan" av Claire Sandy. Trogna läsare vet mitt kärleksförhållande till all things julslisk och jag har stora förhoppningar. Vad hittar ni på i helgen?

2 kommentarer:

Mrs E sa...

Jag läser samma bok som du (fast på originalspråk). Lördagen bjuder på julbord på Tjolöholms slott med svärmor och alla svågrar/svägerskor. Jag hoppas få lite tid att njuta av livet också eftersom maken ska vara ledig nästan 30h i helgen och dottern ska vara hos mina föräldrar. På söndag blir det kanske jul på Liseberg eller bara häng här hemma.

Trevlig helg!

Jenny B sa...

Jag har precis varit på en konsert och skall hasta iväg till årets första julbord! Imorgon blir det överraskningsfest för en 50-åring, också kul! Och däremellan har jag till och med hunnit läsa flera sidor i Chris Becketts Daughter of Eden som jag längtar och längtar tillbaka till...

Ha det fint på alla kalasen!