fredag 28 oktober 2016

Festlig fredag


Så var det fredag igen och inte jättemånga inlägg här. Någon gång i en snar framtid ska både blogglusten och internet komma tillbaka här. Och lästiden hoppas jag. Pixi tar inte så himla mycket tid, men Pocketen tar desto mer. I helgen hoppas vi på karvande av pumpa nummer tre, skogsutflykt, lekdejter och kanske, kanske en utflykt till Köpenhamn. Häromkring firar man inte Halloween. De har varit oerhört tydliga på pocketens förskola med den saken, och föräldrarna i området gillar inte läskigheter så vi går all in hemma istället, hehe.

Frankenstein är utläst och på måndag börjar bokcirklandet. Jag hoppas att det ska bli lite annan ryslig läsning också i helgen och nästa vecka. I alla fall ihop med kidsen. Vad hittar ni på? Och vad läser ni?

4 kommentarer:

Ylva sa...

Jag läser Till min dotter av Malin Wollin. Ska snart gå hem och ha höstlov. Det blir en resa till vänner i Varnhem och besök på Vara konserthus där vi ska höra Simon & Garfunkel revival. Sedan åker jag och maken till Köpenhamn och fortsätter firandet av våra tjugo år tillsammans. Vi ska gå på Den blå planet och äta och dricka gott och mycket! Ha en trevlig helg och lycka till med Halloweenfirandet!

bokomaten sa...

Roligt! Jag läser också Till min dotter av Malin Wollin. Kanske vi ses i Kphmn-vimlet då.:-) Stort grattis till era 20 år ihop! Time flies! :)

Mrs E sa...

Åh, vill också till Köpenhamn, men får nöja mig med Halmstad. Jag och unge H ska dit i helgen på "fest" och träffa lite vänner jag mestadels träffar en gång om året.

Läser just nu Sense & sensibility and sea monsters, Låt mamma bajsa ifred och 12 steg till ett skönare mammaliv. Ska försöka hinna med Frankenstein också... Har iaf läst den för en massa år sedan :-)

Trevlig helg!

Mrs E sa...

Med facit i handen kan jag skratta helgens planer i ansiktet eftersom magsjuka slog till och knockade dottern. Det blev ingen fest i Halmstad men en hel del familjemys istället. Helt okej, men hade gärna sluppit sjuk dotter för att få till det 😉