fredag 7 oktober 2016

Festlig fredag

Bildresultat för vintage frankenstein reading

Det känns som att det oftare är förkyld fredag än festlig fredag nu för tiden, så även idag egentligen, men det ska bli lite fest också så då föredrar i alla fall min hjärna det. Veckan har bjudit på vab och bokleveranser. Ska försöka få ihop ett inlägg om det. Och väldigt mycket Pippi Långstrump. Hellre det än youtubefilmer med filmade spel i alla fall.

I helgen ska jag träffa trevligt folk jag ser för sällan och äta gott. Dessutom hoppas jag på lite lästid tillsammans med Frankenstein. Ni hänger väl på Kulturkollos bokcirkel? Känns som suverän läsning så här inför Halloween! Vad hittar ni på i helgen och vad läser ni?

2 kommentarer:

Ylva sa...

Jag ska gå på gala ikväll! Ibland är det kul att vara företagarfru. Förhoppningsvis hinner jag läsa ut Fredrik Backmans Björnstad i helgen. Imorgon går jag med min danska väninna på Erikshjälpen och hjälper henne att hitta bra böcker.

Mrs E sa...

Igår hade vi över vänner på middag - jag älskar att laga mat och underhålla gäster så det var kul! Idag ska vi på dop och imorgon firar vi 7 år ihop så det blir nog en mysig familjedag. Läser just nu The watchmaker on Filigree Street och den är riktigt bra.