fredag 2 september 2016

Förkyld fredag

Bildresultat för reading vintage

Så var det fredag minsann! Denna vecka har bjudit på himla bra läsning, men väldigt lite tid till det. Jag har i alla fall skrivit om två riktigt bra böcker, både Lihammer och Roxanne Gay är toppenböcker, men då det är sjukstuga här hemma så är det ganska lite lästid i sikte. Dessutom tar peppen inför Bokmässan all tid förtillfället. Ni kommer väl? Och på något av kulturkollos mingel?

Helgen i övrigt kommer förhoppningsvis bjuda på sömn, planering och kanske loppis om snorsugen tillåter. Då Bokomaken börjat på nytt jobb så lär vi vara ungefär lika trötta allihop. Om det blir tid över så blir det förhoppningsvis även några sidor i Katherine Weebs Sanningen om Alice. Inte kommit så långt än men kan nog bli något av den också vad det verkar. VAd hittar ni på? Konstutställningar? Post Amy Schumer-depp? Letar ni också boende i Göteborg eller ligger utslagna i terminsstartarförkylningen? Undrar om Harry Potter och co också alltid började snora ett par dagar efter 1 september förresten..

Ha en skön helg på er alla!

4 kommentarer:

Ylva sa...

Jag läser Skärvor av minnen av Laurie Halse Anderson, så himla bra ungdomsbok! Helgen kommer jag att tillbringa i Köpenhamn där jag ska gå på Tivoli och besöka restaurangen Gröd bland annat. Krya på er!

Bokomaten sa...

Åh, en KÖpenhamns-tur! Var länge sedan här men Tivoli är alltid trevligt! Hoppas att du får en toppenhelg!

Mrs E sa...

Jag bakar scones, ser på film och sover i soffan - har nu officiellt slutat jobba och ska vila upp mig inför utplocket av bebis på tisdag. Knarkar tidningar via Readly och försöker få mig att läsa en bok istället. Imorgon har vi 5-årig bröllopsdag och den blir en lugn dag som ska spenderas med maken och dottern - vi ska hitta p roligheter med henne innan lillebror kommer.

Krya på er!

Bokomaten.. sa...

Åh. Tänk att det finns en ny liten människa i världen nästa fredag, en som du har gjort!! Blir alldeles tårögd! Ha en riktigt skön helg med Stora. <3