fredag 16 september 2016

Förberedande fredag

Mäss-Friss

Ja, nog borde man kolla genom garderoben, besöka frissan och leta reda på extrabatteriet till mobilen. Jag vet fler en än person som klippt sig och färgat håret på nytt för att vara mäss-dressad och redo nästa vecka. För första gången, typ ever, så blir det inte klänning här utan amningströjor och linnen och orken till att fixa naglarna finns kanppast här. Däremot så försöker jag preppa in så mycket läsningsom möjligt. Förhoppningsvis hinner jag läsa ut Norma av Oksanen idag och börja på Charlotte Cederlunds middagsmörker, Therese Bohmans Aftonland eller Igiaba Scegos Adua. McFarlanes nya är i alla fall utläst och rec kommer nästa vecka. Helgen i övrigt bjuder på Mulleskola (ok, Knytte) och trädgårdsfix. Makalöst att det fortfarande är så varmt att mankan ha shorts mitt på dagen.

Vad hittar ni på? VAd läser ni och förbereder ni er för mässan?

3 kommentarer:

Mrs E sa...

Jag har hittat The Mässklänning (som typ täcker nyförlöst mage och går att amma i), ska boka klipptid till nästa vecka och börja kolla på vilka ställen jag ska prioritera. Orkar bara vara där några timmar på torsdagen så... Läser Jenny Colgans The little shop of happy ever after. Ses på torsdag!

Västmanländskan sa...

Ska till frissan idag! 😉
Men grubblar mest på skor och läser Björnstad av Fredrik Backman.

bokomaten sa...

Älskar hur många som besöker frissan den här veckan. Folk har ingen aning.. Och vad skönt att du hittat bra amningsklänning Mrs E! Så imponerad av att du räknar med att gå. Hoppas du mår ok efter snittet också!