fredag 30 september 2016

Festlig fredag

Bildresultat för vintage bookpiles

Jösses, här ligger läshögarna i rader och ändå beställde jag en enorm hög böcker till efter mässan. Hur ska man hinna allt? Pocketen har kort dag på förskolan pga personalbrist (alla är ju sjuka veckan efter bokmässan) så idag blir det inte lästid alls, mer än ljudbok medan detta inlägg skrivs och Pixi just somnat. För tillfället lyssnar jag på "Mamma är bara lite trött" av Sara Beischer och igenkänningen är skrämmande hög.

Helgen bjuder på uteliv i kubik med knytteskola, loppis och socialiserande så inte mycket lästid då heller, men förhoppningsvis ska man väl kanske kunna klämma in lite tid för Therese Bohmans Aftonland. Annars får man trösta sig med bilderböcker och ett kapitel i "Nya hyss av Emil i Lönneberga" som sonen just, och mycket oväntat, har tagit till sitt hjärta.

Vad hittar ni på? Fortfarande utslagna av Boksmälla? Vad läser ni?

1 kommentar:

Jenny B sa...

Vilken underbar bild du har hittat!

Själv är jag drabbad av dagisbaciller sedan några veckor tillbaka - dvs, jag har inte börjat på dagis utan ett nytt jobb, så jag skyller på alla nya basilusker jag mött att jag blev dunderförkyld för några veckor sedan och ännu inte återhämtat mig. Därför blir det en stillsam helg med mycket läsning, och vem kan ha något emot det?!

Ha det bra!