onsdag 28 september 2016

Boksmälla deluxe

Ja, så är den över, årets bokmässa. Vi hängde mest i bokblogarrummet, Pixi och jag, och såg inte så himla mycket av mässan i ärlighetens namn. Vi han med en tredjedels debutantpresentation i Hois, ett seminarie med Therese Bohman och Anneli Jordahl monter och två mingel. Och några avbrutna seminarier. Det blev i alla fall hyfsat billigt. Hann nämligen inte shoppa så mycket.. blev desto mer i en fet beställning igår i en av nätbokhandlarna...

Trevligast var nog bokälskarminglet på torsdagen även om det var riktigt mycket folk och Pixi och jag fick gå ut en stund för att ljudnivån var så massiv. Det samma gällde feelgoodminglet på lördagen då jag fangirlade mig och berättate för Mhairi McFarlane att jag var makalöst starstruck och sedan pratade vi om Bron och Saga Lund istället. Och inte nog med att jag flashade mig för Lisa Jewell när jag satt och ammade, jag var dessutom tvungen att gå fam till henne och BERÄTTA det efteråt också, för att jag blev så nervös och inte visste vad jag skulle säga, haha. Jaja, vi har alla åra mer eller mindre stolta ögonblick i livet. Båda var väldigt trevliga men Lisa kanske mer sval och proffstrevlig medan Mhairi kändes som enlite småflamsig kompis direkt.

Nu är vi båda ganska trötta på folk och författare i synnerhet. Vill inte se en käft på minst en vecka, men det tillåter ju inte livet direkt. Har maaaassor att läsa med mig hem och en ansenlig hög liggande redan sedan innan, men är inte ett dugg sugen på att läsa, speciellt som Pixi-bebisen har blivit sjuk och kräver all uppmärksamhet hon kan få. Inte så konstigt kanske, även hon har ju drabbats av boksmälla. Ett inlägg med bilder kommer så småningom när tiden infinner sig. Tills dess kan ni ju kika in hos kulturkollo och läsa allt om mässan där.

1 kommentar:

Hanneles bokparadis sa...

lite vila så här efteråt behövs