fredag 25 mars 2016

Festlig fredag


Puh! Ja, trevlig långfredag på er därute! Här är det rörigt och dammigt så det förslår och inte supermycket påskkänsla men oerhört skönt att vara hemma en dag extra! Vad hittar ni på denna påskhelg? Konstrunda? Påskekrim i soffan? Skidsemester eller solsemester? Här putsas och plockas fixas så det står härliga till fast kroppen egentligen helst bara skulle vilja sova... Lite påskgodis och äggjakt ska vi väl kunna få till också dock. Och trots att vädret kanske inte direkt bjuder på det så kan man ju i alla fall kika utanför dörren med sitt morgonkaffe. 

Vad hittar ni på? Förhoppningsvis luktar ni mindre damm och rengöringsmedel och mer påskliljor och choklad.=) Förhoppningsvis ska vi väl få till lite roliga aktiviteter här också och lite påskgodis här med. Och kanske en våffla eller två, det är ju ändå våffeldagen.

3 kommentarer:

BeautifulPink sa...

Här är det också kaos och ingen påskkänsla. Haft magsjuka i huset nu i veckan så börjar komma tillbaka efter det. Vi slipar och tapetserar en nyuppsatt vägg så slipdammet ligger här och var. Tvätthögar ligger också i vägen. Maken jobbar hela dagen och jag är ensam med tre galna och rastlösa barn. Vädret är grått och blött så ute kan man inte direkt vara. Om mindre än en månad ska vi ha 2 års kalas och jag får lite lätt panik när jag tänker på det och ser kaoset.

Glad Påsk på dig!

Bokomaten.. sa...

Åh, två-årskalas klarar du! Tänk att de flesta tvåårigar inte riktigt vet vad de ska förvänta sig ändå och det är ju ändå hen som är viktigast!! Hoppas du får lite vila ändå!

Mrs E sa...

Vi har varit på grannslottet idag och spanat in Austen-utställningen ihop med mina föräldrar. Passade på att äta Austen-brunchen också. Annars har det pysslats lite påskkort inför morgondagen. Tyvärr har det inte blivit något läst men nu har jag ju ledigt en vecka framöver så det ska väl lösa sig. Trevlig helg!