fredag 5 februari 2016

Festlig fredag


Ja, så sitter man här igen. Fredag, dock feberfri sådan (ta i trä) och som vanligt massor med planer för helgen. Denna vecka har vi faktiskt äntligen fått nycklarna till vårt lilla renoveringsobjekt och har redan varit på plats och börjat riva och fixa. Nåja, vi och vi. Bokomaken och svärfar kanske jag ska säga. Pocketen och jag har haft fullt sjå med att kurera oss från flunsan. Nu verkar det dock som att energin äntligen är på väg tillbaka. Så mycket man nu kan uppbåda i februari förstås, så i helgen blir det tårtkalas och lite fixande hemma med lådor och grejer. Dags att flytta lite stolar och annat till huset, även om vi inte kör något flyttlass. Vi vill dock kunna bjuda in folk att dricka kaffe mm i huset även om det inte går att bo där än.


Så nej, särskilt kulturellt blir det inte i helgen. Inga konstutställningar. Troligtvis knappt någon lästid alls… Jag har just läst ut Ishiguros ”Never let me go” dock så kan behöva några dagar att smälta den ändå. Fast har ändå påbörjat Angelica Garnetts bok om sina föräldrar Vanessa Bell och Duncan Grant. Verkar kunna bli riktigt intressant. Men först tårtbak och ballonger och förhoppningsvis lite välförtjänt sömn. Vad hittar ni på?

4 kommentarer:

Ylva sa...

Jag ska inviga en ombyggd hockeyarena. Visserligen var jag emot den från början men om den nu ska vara allas arena ska jag minsann vara med!

Bokomaten sa...

Good for you!=)

Mrs E sa...

Sova, städa, läsa, leka och lite shopping tror jag den här helgen får bjuda på. Vad roligt med nya stället!

Jenny B sa...

Så skönt att ni börjar bli bättre, och grattis till nya huset!

Efter konstutställning och teater igår kommer jag att ta det lugnt hela helgen. Det kiiar i mig efter att gå ut och se film, teater, konserter, allt möjligt... men jag är också litet förkyld och kroppen vill stanna hemma med en bok och en kopp te, och det är ju också ett bra alternativ.

Trevlig helg till alla!