fredag 26 februari 2016

FeberuariFredag

Japp, vab igen minsann. Sitter i soffan och spelar Chuggington-spel och torkar snor. Märkligt att det liksom får plats mer snor än pocketen faktiskt väger i honom. Nå, det betyder busy fredag och inte så mycket datortid eller flyttpackande. Inte så kycket fest heller för den delen. Men väl oändliga mängder välling och i mitt fall te så inte så illa ändå. 

Helgen lär bjuda på mer av det samma. Vad hittar ni på? Hoppas det är lite mer glamour och kultur och mindre hosta i alla fall. Ha en skön sista helg i februari på er! Snart vänder det!

4 kommentarer:

Jenny B sa...

Pojkvännen har annat för sig igen så jag sticker iväg på teater och kanske något museum också. Och så finns det så många intressanta filmer att se, till exempel Hail, Caesar! och Brooklyn, där jag ju läste förlagan för några veckor sedan, och så många fler. Vi får också se vad Oscarsgalan ger för resultat, även om jag inte hunnit se alla de nominerade i år heller.

Krya på sig, lilla pocketen, och ha det fint ändå!

Bokomaten.. sa...

Hoppas du hann med så mycket som du hade tänkt! Finns så otroligt många filmer som jag vill se just nu,men har inte tid att gå på bio alls! Får läsa rapporter om dem istället. ;-)

Tantaugusta sa...

Chuggington - those were the days :). Hoppas ni är friska nu.

Bokomaten.. sa...

Hehe, eller kanske sjuka igen skulle jag vilja säga... men Chuggington går varm med jämna mellanrum, liksom mycket annat.=)