fredag 22 januari 2016

Febrig fredag

Ja, hej och hallå från VAB-fabriken. Blir ett kort fredagsinlägg idag då pocketen varit febersjuk sedan igår kväll och ynklig som bara den hela dagen. Har blivit ganska mycket surftid, men den har mest spenderats framför youtube. Lillen orkade inte mycket annat idag. Ta i trä så inte resten av familjen blir sjuk också. 

Veckan har bjudit på en del dramatik. Jag har skrivit om Macbeth på bloggen bl a och på jobbet har jag sprungit som en iller fram och tillbaka. Märks att det är terminsstart. Till helgen var planen att kanske blogga lite, packa onför flytt och utnyttja de kanske sista dagarna med snö här nere. Nu blir det nog fortsatt youtube och gröt till mamma och välling till pocketen. Kanske lite lästid om det blir tid över. Carol Goodmans nya thriller har ju äntligen kommit, vilket man kunnat se om man följer mig på instagram också. Inte hunnit mer än en kapitel, men det lovat gott! Äntligen lite akaporr och drama och mörker. 

Vad en del av er hittar på vet jag redan då jag läste ex Ylvas kommentar på förra inlägget men jag hoppas att ni har roligare än vi i alla fall, med tjejhelger och annat kul inplanerat!

1 kommentar:

Mrs E sa...

Det är sjukstuga här hemma också; en kvällsfebrig dotter som sedan hostar hela natten. Det blir mycket Trasselfilm, bloggande och lite snölek. Jag ska försöka läsa Shakespeares "A winter's tale" innan teaterbesöket på måndag. Imorgon ska det lagas oxrulader till stora familjen (en tradition min farmor brukade ha runt trettondagen).

Trevlig helg och hoppas våra små kryar på sig!