fredag 13 november 2015

Festlig fredag

Putsa, diska, tvätta, damma

Så var det fredag igen. Förra fredagen låg jag hemma sjuk och orkade inte plita ihop något fredagsinlägg, men den här fredagen är det bättre. Trött men frisk. Ser fram emot alla ljus i jul men kan sedan tänka mig att snabbspola till slutet av mars någon gång… Den här helgen ska det kalasas en del men framför allt städas som om livet hängde på det för vi ska visa lägenheten nästa helg och fatta hur mycket damm och annat som en nästan 3-åring och tre katter kan sprida omkring sig. Jag trodde dessutom att jag hade packat ner tillräckligt med böcker i juni när vi tog foton, men herregud vad jag samlat på mig böcker sedan dess!! Jag har släpat med mig kasse efter kasse till jobbet och donerat en del till bibblan, en del till kollegorna… Snart ser det väl någerlunda snyggt ut där hemma igen. Någon lästid kan man ju glömma. Ärligt talat undrar jag hur det här med Augustgalan ska gå egentligen. Har visning nästa söndag och måndag morgon åker jag till Sthlm, när ska man hinna packa egentligen!? Tur man har mycket att välja mellan i garderoben i alla fall. ;)


Vad hittar ni på därute? Påbörjat adventsbaket? Är ju trots allt advent om två veckor. Kanske lusläser inför Augustgalan ni också? Do tell!

1 kommentar:

Ylva sa...

Jag kan meddela i efterhand att vi var på 40-årsfest i lördags och igår var jag på en fin folkmusikkonsert i Värnamo. Just nu läser jag Färjan av Mats Strandberg och tror att den håller på att utvecklas till jätteläskig, fast än så länge efter hundra sidor är det rätt lugnt.