måndag 19 oktober 2015

Idag presenteras de nominerade + livestream

Ja, idag får vi så äntligen veta vilka som är nominerade till Augustpriset i barn- och ungdomskategorin, vuxenkategorin och fackbokskategorin. Den som vill kommer förhoppningsvis kunna se sändningen live här på bloggen! Om inbäddningen fungerar så kommer man kunna se presskonferensen här klockan 12.15-13.00 och ikväll även sändningen från Augustpriset Live! Jag kan inte närvara då jag inte kan ta ledigt från jobbet, men tänker titta in och se vilka författar som kan glädjas i år.

Tiderna som gäller är alltså:

12.15-13.00, Presskonferens
17.30-19.00, Augustpriset Live


Vill man ställa frågor till författarna under kvällen så går det prima att twittra sina funderingar under hashtagen #augustlive. Naturligtvis svårt att tänka ut något i förväg då vi inte vet vilka som kommer att vara där förrän imorgon, men efter klockan 13 så har jag ju i alla fall hela eftermiddagen på sig sedan. Om min inbäddade kod inte skulle fungera här trots allt så kan man naturligtvis även gå in på augustpriset.se och kika på sändningen!

2 kommentarer:

Pomegranate sa...

Tjoho, så pepp!
Synd att du inte har möjlighet att be there in person, men fattar att det är svårt att komma ifrån med pocketar och familjeliv :-)

Vet du om det är möjligt att komma lite senare (mitt sällskap har kanske lite svårt att hinna till exakt 17.30) eller stängs dörrarna då för samtalen? Antar att det är lite friare efter kl 19...det har ju lovats mingel och boksigneringar så utgår från att det sker efter kl sju.

Bokomaten.. sa...

Ärligt talat vet jag faktiskt inte Pommis, men Jag kan intetänka mig att de skulle stänga dörrarna samtidigt som de öppnar dem. Det måste ju gå att komma lite senare. Många som inte slutat jobba än kl 17.30 liksom.