fredag 30 oktober 2015

Festlig fredag

Hej fredag! Vi ses igen! Dessutom är det ju inte vilken fredag som helst, det är fredag i Halloweek här på bloggen och hela veckan har vi spottat fram läskiga boktips. Och några har vi kvar minsann också. Ja, helgen bjuder på fler böcker här på bloggen, bl a John Ajvide Lindqvist och Mats Strandberg. Privat börjar vi med After work och sedan blir det även pumpakarvande och lite annat Halloween-firande. Dessutom kommer vi nog att tända lite ljus förde vi saknar och önskar vore med oss varje dag. Det är en tudelad högtid. Med både fest och vemod.


Så vad läser vi? Jag kommer nog kasta mig över lite vampyrlitt ändå så här sista dagarna i oktober, men sedan får vi se. Ungefär så här års, varje år, brukar ja få ett sug efter mina guilty pleasure-skräckisar Morganville vampires så det blir nog en bok i den serien nu då jag precis läst ut Frida Nilssons Ishavspirater. Inlägg om den kommer så småningom, men innan Augustprisgalan i alla fall. Vad läser ni? Ska ni på Halloweenfest? Baka pumpapaj?

4 kommentarer:

Jenny B sa...

Hej hej! Jag är också litet vemodig, för det är min sista dag på jobbet efter sju år. Jag gillar mitt arbete och mina kollegor, och känner att jag kommer att sakna dem. Men å andra sidan kan jag ta det lugnt hela vintern, slippa vänta på en jämrans buss i snögloppet, sova länge och gå på teater, konserter och bio så mycket jag vill!

Nu skall jag bara städa ur mitt stökiga skrivbord... DET blir en skrämmande upplevelse!

Trevlig helg!

Bokomaten sa...

Nej, men Jenny! Ska du sluta på ditt jobb!? Hoppas att du hittar ett nytt snart ändå även om du verkar se fram emot lite ledigt också.

Jenny B sa...

Tack så mycket! Jo, det ordnar sig nog, men som tur är har jag möjlighet att ta det lugnt i vinter!

Mrs E sa...

Happy halloween! Vi ska på olika middagar runtom i bekantskapskretsen, det ska planeras bröllop hos de ena och spelas rugby med de andra. Jag har läst lite mysig chick lit om Doris Day och har nu gått över till min första Rainbow Rowell, Attachments.