fredag 16 oktober 2015

Festlig fredag


Ännu en märklig och hektisk vecka men det är som det ska vara! På bibblan spökar vi ordentligt inför Halloween och pratat skräck och rysare och det laddas ordentligt inför Läslovet v 44. Brevlådan hemma har fyllts av skojiga försändelser då jag bl a vann Bonnier Bokklubbs instagramtävling för någon vecka sedan och igår kväll anlände 7 stycken böcker på en gång. Och idag väntar jag en jättebeställning från adlibris på lite smått och gott. Mest till pocketen och en och annan kokbok. Hinner inte läsa i närheten av så mycket som jag skulle vilja. Förstås.

Helgen ska ägnas åt jobb, sömn, ärenden och lite mer barnboksvecka här på bloggis! På måndag får vi ju så äntligen veta vilka som är nominerade till Augustpriset i de olika kategorierna. Jag är dödsspänd, faktiskt! Ska bli så himla roligt att se om man gissat rätt i någon kategori och om det är något som man kanske redan har läst.


Till dess blir det mer barnböcker på bloggen! Är det någon som har någon fundering? Vad hittar ni själv på i helgen? Och vad läser ni?

3 kommentarer:

Hermia sa...

Här är också hektiskt - och festiligt! Min lilla stadsdelsbibbla har litteraturfestival sen i måndags och har gästats av bl a Anna Jörgensdotter, Hans Gunnarsson, Mireya Echeverría Quezada och i dag kommer Ison! och imorgon Sarah Sheppard. Känner mig nästan hög på vad jag varit med om under veckan :)
Förutom att jag ska festivala så ska jag försöka ta det lugnt och sova ikapp inför nästa vecka.. en myshelg med vin och några böcker, just nu Montelius senaste.. Ha en skön helg!

Jenny B sa...

Hej! Jag känner av liiitet stress för att jag har trehundra sidor kvar i Jonathan Franzens Freedom. Han kommer ju till Stockholm på torsdag och jag har biljett till att höra honom, så jag skulle vilja ha läst boken tills dess! Hoppas jag hinner läsa mycket i helgen! Inte minst för att jag gärna skulle vilja få läsa något annat snart...

Ha en fin helg!

Mrs E sa...

Tyvärr behöver jag sitta och jobba mycket i helgen, men har planerat att lördagen ska spenderas med dottern. Kanske gå på bio, fika och leka - tänkte ta med henne in till Gbg och se vad hon vill hitta på.