måndag 7 september 2015

Finfint till nybörjarläsaren


Titta här så himla mycket bra som kom till jobbet idag. Novas hemlighet av Lin Hallberg har inte bara superfina bilder av Jonna Björnstjerna, det är dessutom en lättläst djurfantasy med världens finaste slut. Bara versaler, men mer är tre sidor lång liksom, om en tjej som drömmer om ett husdjur. Någon liten att älska och ta hand om. Djurälskarna i första klass kommer att gå igång direkt.

Och sedan Leo och klumpen i magen av Christina Lindström. SÅ himla söt historia om hur det kan kännas i magen när man vet att man har gjort fel. Men även om man varit dum så kan man ställa saker till rätta och säga förlåt. Enkel att läsa själv, men så fin att läsa tillsammans! Kolla in hipster-pappan på framsidan också, liksom.

2 kommentarer:

Bokstävlarna sa...

Jag har också köpt in båda titlarna till jobbet och gillar dem skarpt! Ingen av dem stod i skylthyllan mer än några timmar, vilket känns som ett gott tecken.
Visst känns det som att det kommer mycket kul till nybörjarläsarna numera? Det känns på tiden att det blivit lite mer bredd även i den hyllan, som motvikt till alla hyllmeter Bross ...

Bokomaten sa...

Jag håller med, så himla kul att det börjar breddas ganska rejält nu. Även om hyllan med Bross står kvar. Och en snart lite daterad hylla med Jorn Jensen också.