måndag 28 september 2015

Bokmässan -The Big Haul


Det blev en del böcker och prylar med hem från mässan också. Och faktiskt två bokpåsar trots att jag trodde att jag inte hade köpt en enda. En stor och underbart robust kasse med Findus på som jag vann på Bokträffens utlottning på fredagen. Jag har faktiskt köpt en likadan själv tidigare, men den är så flitigt använd att den dels börjar bli lite smutsig, dels så kan båda Finduskatterna där hemma få ha "vars en"".:) Findus Senior inspekterar nytillskottet på bilden. Sedan blev det en gympapåse med babblarna på till Pocketen, som fortfarande gillar babblarna, fast vi har sett och lyssnat på den i 2 år nu och han är 2,5. Han visste inte till sig av lycka över Babba som jag köpte med mig hem som gosedjur. Det är få gosedjur han gillat över huvud taget ska tilläggas.


Annars är Astragal och Undertryck de böcker jag är mest sugen på. Även Astragal var en vinst på Bokträffen med Opal, Bergs, Semic och Natur & Kultur, som var otroligt trevlig måste jag säga. Undertryck fick följa med hem efter en debutantpresentation i Hois monter som också var väldigt givande, speciellt om man inte har seminariekort, vilket jag inte hade i år. Vad som inte syns på bilden är en filmaffisch för nya Mazerunner-filmen som kommer att pryda sin plats i skolbiblioteket och även två biljetter till filmen på bio!

Så småningom kommer förhoppningsvis lite mer rapport från mässan, brukar bli ett inlägg i bilder och det ska vi nog kunna fixa även i år. 

4 kommentarer:

Niklas Lindroth sa...

Kul att Undertryck fick följa med hem i kassen! Och trevlig att träffa dig i montern. Allt gott, Niklas

Bokomaten sa...

Detsamma! Ser som sagt oerhört fram emot att läsa din bok. Låter som den borde passa mig perfekt.

Jenny B sa...

Grattis, vad kul! En liten julafton i förväg!

Fru E sa...

Åh så underbart! Jag sörjer fortfarande att jag aldrig åkte i år. Så himla dumt beslut.