fredag 28 augusti 2015

Frantic friday

Ja, så här kan det se ut en vanlig dag på jobbet

Ja, så har det gått en hel vecka sedan Louisiana Literature, och två hela veckor på terminen för eleverna. Jeez, känns som längre men också som att vi ju precis har börjat. Det går så fort. Nu har vi en hel deg kvar med gosiga 3:e klassare och blyga 2:or som ska låna på bibblan men sedan är det helg, helg, helg. Och jag tänker passa på att sova imorgon. Så gott det går i alla fall. Hösten har gjort ett snabbt intåg och det lär ju inte bli badväder i helgen så istället blir det städning, tvätt, storhandling och lekplatshäng. Plus lite barnvaktande mm. Och sedan fullt ös medvetslös på måndag igen.

I helgen ska jag dessutom boka boende till bokmässan, igen, för det verkar som att jag har maxad otur. Inte mindre än TRE gånger har min bokning annullerats eller på annat sätt gått tillbaka. Jag har alltså bokat tre olika boenden, alla via airbnb, men fjärde gången gillt tänker jag. Men lite sur blir man ju och funderar över varför folk lägger upp annonser utan att kolla sin kalender, med sin hyresvärd eller sitt liv i största allmänhet.

Vad hittar ni på? Och vad läser ni? Jag håller på med Mörk ängel av Laini Taylor och är inte jätteimponerad hittills men tänker ändå läsa ut den..

Inga kommentarer: