fredag 21 augusti 2015

Festivalig fredag

Book party by Black Cat Mystery

Så var det fredag igen. Jösses vad terminen har brakat igång med full kraft. Jag kan inte förstå att eleverna började först i måndags, det känns som att vi har varit igång i flera veckor med teman, boklån osv. Jag skulle vilja säga att det ska bli skönt med helg och sovmorgon, men si den gubben går inte för den här helgen är det ju Louisiana Literature och en massa folk kommer ju till Humlebaek med Breakfast Book Club och min ambition är i alla fall att komma upp tidigt och åka till Danmark även jag.

Ikväll är dessutom sista dagen för malmöfestivalen, ett event jag inte har besökt på många år trots att många bra artister spelar men dels gillar jag inte folksamlingar och oljud något nämnvärt, dels har jag ju då alltid börjat jobba och har helt enkelt inte någon ork. Kanske att jag trotsar mina ömma muskler och lyssnar på Seinabo Sey ikväll dock. Men då blir det ännu mindre sömn inatt… huva.


Och på måndag öser vi på igen men full fart. Längtar redan efter nästa sommar även om det är lite roligt att vara tillbaka på jobb också. Vad hittar ni på? Fortfarande semester? Jobbet igång med full kraft?

Bilden hämtad här.

2 kommentarer:

Jenny B sa...

Så underbart det låter med Louisiana Literature!

Ikväll skall jag på empirbal, så jag har balklänningen, specialstrumporna, pelissen (en kappa) och bahytten i en påse intill mig här på jobbet. :)

I helgen skall pojkvännen och jag jobba på vår utrustning till det postapokalyptiska lajvet vi skall på nästa helg!!! Däremellan hoppas jag att hinna läsa ut Anuradha Roys Sleeping on Jupiter, och gärna också Peter Hoegs Den tysta flickan, båda fascinerande böcker.

Hoppas du har en toppenhelg i Humlebaek, Bokomaten! Trevlig helg till alla!

Mrs E sa...

Vad kul, hoppas du kommer iväg till Danmark. Själv ska vi försöka kurerar familjens gemensamma förkylning som såklart kom lagom till jobb/förskolestart. Vi ska ta det lugnt, läsa, se på tv och så ska vi cykla iväg på slottskalas.