onsdag 1 april 2015

Harry Potter Hotel Room


Hopplahej! Just nu sitter jag på ett flygplan till London för att fira påsk i Kew Gardens och med att överkonsumera te, konst och vegansk afternoon tea. Vi har hyrt en liten lägenhet vid Hyde Park för att låta pocketen få lite space på kvällen och dessutom kunna fixa välling och lite sådant nödvändigt som man inte behövde tänka på för fem år sedan. Om vi hade haft möjlighet så hade jag ju tokgärna bott på det här hotellet istället. Inte direkt anpassat för våra tajta plånböcker, men tänk så roligt det hade varit att bo där. Det är aningens för dyrt för oss. Man får maila till hotellet för att få ett rum anpassat efter ens egna behov. Det handlar säkert om hur många man är men man får ju känslan av att bli sorterad in i sitt eget lilla hus.

Georgian House Harry Potter Offer

Det ser lite ut som att flytta in i en teaterkuliss, men kanske är bättre på plats. Roligt hade det varit hur som helst.:) 

2 kommentarer:

Jenny B sa...

Hurra, vad roligt att åka till London! Harry Potter-hotellet ser underbart ut, men ni kommer ju att se en massa andra spännande saker på dagarna så ett pocketvänligt hotellrum låter som en bra grund.

Min storläsande kollega var just i London och blev jättelycklig när hon besökte Waterstones största butik. Hon hade plockat ut några böcker, och då kom en anställd fram och sade "jag ser att du gillar de där, då kanske du även gillar de här?" och vips, fick hon en hög med andra spännande böcker att köpa!

Ha det fint i London!

bokomaten sa...

Jag försökte gå in på Waterstones men fick rusa ut med gallskrikande tvååring.. Inte kommit in på Hatchards heller. :-( :-( Detta att resa med barn är en djädra pärs! Än så länge hunnit se en utställning, åkt buss och matat ekorrar.. Och köpt lite te, men knappt det..