fredag 24 april 2015

Festlig Fredag


Herregud, vilken vecka. Är det bara en vecka sedan det var Litteralund? Ska sätta mig och skriva ihop lite inlägg även om de seminarier jag inte hunnit sammanfatta än också så snart jag hinner. Denna vecka har varit galen och mycket märklig. Världsbokdag, Bokjury-vinnarna har presenterats, själv har jag varit magsjuk, jag har levt med Maj i Kristina Sandbergs ”Att föda ett barn” och jag har spenderat tid med Nora och Serena i Messuds ”Kvinnan på övervåningen”. Om det är något jag längtar efter just nu så inte är det fest, men det bjuder helgen eventuellt på ändå. Om kroppen orkar och inte stannar hemma pga totalt slut och överansträngd. Dessutom är det Litteraturrundan i Skåne, ett halvnytt Litteraturarrangemang där man kan åka runt och lyssna på föreläsningar och paneldebatter och liknande. Spännande, eller hur? Frågan är om jag hinner med något av det dock för jag ska även träffa lite vänner och bara hänga. Hur man nu ska orka… har ju knappt börjat äta igen…


Vad hittar ni på? Läser ni något speciellt? Tar ni igen er efter Helsingfors? Shoppar ni i Amsterdam eller går på vernissage?

3 kommentarer:

Ylva sa...

Litteraturrunda låter trevligt! Ikväll går jag hem till en kompis och ser finalen i Let´s dance. Imorgon åker jag till Alvesta på jazzklubb. Läser Pixley Mapogo av Tore Renberg på norska.

Jenny B sa...

Claire Messud, vilken toppenbok!

Jag läser Min Kamp 1, på svenska, tyvärr inte norska, och gillar den inte så mycket.

Ha en fin helg!

bokomaten sa...

Vet du, jag var heller inte särskilt förtjust i Min kamp. Tog sig lite mot slutet men lång väg dit.. Är ju dock i klar minoritet. :-)