fredag 17 april 2015

FestivalFredag

image
Festivalbesökare?
Ibland är livet oberäkneligt. Just nu befinner sig stora delar av bokbloggarmaffian på väg mot Helsingfors och Kjell Westö. Själv skulle jag gå på Litteralund och i helgen träffa Cornelia Funke. Jag har inte gett upp ännu, men just nu sitter istället pocketen hemma och kräks för 6 gången denna förmiddag... Bokomaken kommer att ta hand om lillkillen i eftermiddag så jag kan gå på ett par seminarier, men egentligen borde vi nog isolera oss ett par dagar. Vem vill vara ansvarig för att Funke sitter på toaletten hela flygresan hem liksom. Det KAN dock vara så att det är något han ätit bara så ger inte upp helt ännu. 

Resten av helgen är som sagt oberäknelig. Det kan bli en kräksoffa, det kan bli en författarintervju. Det kan bli en massa TV och det kan bli en massa jobb med bloggen och inför nästa vecka då vi även firar Världsbokdagen på jobb. Vad hittar ni på? Sitter ni på Finlandsfärjan? En flygplats? På föreläsning eller peppar ni inför helgen för att det är fredag?

2 kommentarer:

Ylva sa...

Oj, då! Hoppas att du får friskt barn och chans att gå på mera Litteralund! Jag planerar klädbytardag, utflykt till Hörle slott utanför Värnamo där det är vernissage och en konsert med det lokala bandet 4 whisky & 1 bira i helgen.

Jenny B sa...

Jag är också på festival! Sibelius/Nielsenfestival i Stockholms Konserthus! Igår satt jag bredvid ett par med namnskyltar som sade att de var från Carl Nielsen-sällskapet i USA. Jag frågade om det, och de berättade att de flugit in från New York samma morgon. Imorse klockan sju flög de till Danmark, sedan kommer de tillbaka för resten av festivalen. Så hängivet! Själv behöver jag bara ta en buss några hållplatser. :)

Lycka till med kräkandet - hoppas det ger med sig!