fredag 27 mars 2015

Festlig fredag

Professional Library Literature : simplebooklet.com

Runt omkring mig verkar det råda en himla fredagsstämning. Kollegor som säger ”Hej, hur är det? Idag är det fredag!” i en enda andning och jag får mail om att inte glömma att köpa champange på vägen hem från jobb. Det är dock tänkt som present, men känslan finns ju där ändå. Helgen är galet späckad med examensfirande, 40-årsfirande, barnkalas, visning, maken fyller år, loppis, brunch, packning och en förfärlig massa annat som vi inte kommer att hinna med.:)

Roligast ska dock bli att packa (fast maken tycker nog att hans födelsedag är mest skoj) för vi ska äntligen fylla på med lite konst och kultur och afternoon tea i London igen. Jobbar visserligen en del nästa vecka också innan påsk, men har man smått så blir det liksom ingen tid över på kvällarna alltid så det är nu som gäller.

Sorgligt är dock att årets mesta postutdelning trillade ner i brevlådan igår för NÄR SKA JAG HINNA LÄSA DESSA GODBITAR DÅ? Både Elly Griffiths nya om Ruth galloway och Anna Lihammers nya deckare. Om pocketen sover på planet kanske? Jag är så pepp på båda dessa att jag inte vet var jag ska börja. Med tanke på att jag tyckt att Elly dippat aningens på sistone så får det nog ändå bli Lihammer. Tyckte verkligen att hennes förra 30-talsdeckare var makalöst bra. Mest för hennes väldigt realistiska skildring av tidsandan.


Vad hittar ni på? Och har ni några London-tips? Jag har ju varit där massor av gånger förut och har rätt bra koll på allt vi ska hinna med men tar alltid gärna emot mer.

PS. Älsk på bokomslaget, va?:) 

1 kommentar:

Ylva sa...

Åh, London! Det var länge sedan vi var där, vi åker däremot till Southend vid havet varje sommar så jag kan mest tipsa om High streetshopping; TK Maxx, Primark, Boots, Debenhams, Top shop, H&M (!), Peacocks, Poundland, 99 p store...