fredag 6 februari 2015

Förkyld fredag


Ja, detta kommer inte att gå till historien som den bästa fredagen i mannaminne direkt. Krångel på jobbet, krångel överallt. Hemma och vabbar en förkylningsgnällig pocket och på väg att bli förkyld själv också. Hur jag än vänder och vrider på mig idag så är det krångel. 

Om förra helgen handlade om fest och kalas så är denna helg ägnad åt allmänt gnäll.. Fast det kanske borde bli ett ordspråk. "Efter gäster kommer förkylning". Och det är ju trots allt februari... Man ska väl inte förvänta sig för mycket.

Ja, helgen skulle ägnas åt en del kultur men nu blir det nog mest kultur i soffan i form av Roboten Rob och På Spåret. Och nu skriker lillkillen i högan sky för att han inte får banka på datorn så bara att säga: TREVLIG HELG!                

4 kommentarer:

Jenny B sa...

Lilla pocketen! Om vi vuxna blir irriterade när vi är förkylda, tänk vad jobbigt det är för de små då! Hoppas att ni blir bättre båda två, och kanske till och med har tid att läsa.

Jag har en toppenhelg på gång: teater både ikväll och på söndag, en film däremellan, och en hel del lästid!

Ha en fin helg och krya på er!

Hermia sa...

Den här fredagen började bra med boktips för några andra små pocketar i en grupp från BVC. Går vidare till middag med vänner ikväll och sedan en lugn helg (började efter att inte ha fastnat i ngt på riktigt att läsa Adonis av Liljeberg igår och är rätt övertygad om att det är du, Bokomaten som tipsat om den här?!) även om såna tråkigheter som frosta av frysen står på agendan.

Önskar dig en fortsatt fin krångelfri dag och god bättring!

Ylva sa...

Krya på er! Jag har haft en så kultursprängd vecka så det är rätt skönt att inte ha något inplanerat förutom Mello. Möjligen blir det en vernissage också.

Bokomaten sa...

Hermia: Förmodligen har du redan sett på andra ställen att jodå, jag har läst Adonis och tyckte att den var jättebra och otroligt realistisk.
I övrigt verkar ju folk ha haft galet bra helger! Vernissage! Teater! Roligt! Jag fick faktistk också en film inklämd. I år satsar jag inte på att hinna med alla Oscarsfilmer, Jenny B. Blev dock lite härlig krigshistoria i form av Benedict Cumberbatch och mer socialiserande än jag hade räknat med med så väl barn som vuxna.