torsdag 26 februari 2015

Bokreafynd dag 1


Lite fynd blev det ändå igår på bokreans första dag. Mest till pocketen men även lite till mig. Och någon present. Pixiboxarna är perfekta om man vill plocka fram en liten present någon gång eller vill ha med sig lite böcker på resa. Miniboxen med Bullerbyn tänker jag att vi kan få mycket roligt med när han blir äldre. 100 pix för tre Astrid Lindgren-böcker är ett bra pris. Orlando har jag velat ha i åratal så blev himla glad att jag fick med den hem. Jag har spanat in några andra klassiker också på rean, men det blev lite tungt att bära hem efter jobbet så får se om det blir en vända till i helgen. 

Buuuuuh! sa Spöket Laban är en ljudbok som Pocketen älskade direkt jag plockade fram den igår. Lagom stor för att börja introducera Spöket Laban med också. Kunde ha varit aningens lite längre dock, men passar säkert även 1-åringar. 

Classic Hollywood-style är så fin. Gud, vad jag gillar den. Älskar gammal Hollywood-film och det är bara att inse att det var snyggare förr, om än kanske inte bättre. 

Boken Schiaparelli & Prada blev jag otroligt överraskad och glad över att den gick på rean. Jag läste om utställningen på Metropolitan i NY för några år sedan men kunde tyvärr inte se den. Inte som att man är i NY var och varannan säsong liksom... Visste att det hade blivit en bok i samband med utställningen också men inte sett den förrän nu. Och den är jättefin! Jag som älskar Schiaparellis gamla designs. Prada bryr jag mig mindre om. Personligen tycker jag att McQueen kanske är mer av en motsvarighet idag. Designen är kanske inte så lik (som Pradas faktiskt är, spännande!) men det innovativa tänkandet. Nåja, detta är inte en stilblogg utan en bokblogg så jag ska lämna ämnet, men boken är i alla fall väldigt fin. Har inte hunnit läsa så mycket i den dock. Rätt mycket text.

4 kommentarer:

Lena sa...

Vilken mysig hög!

bokomaten sa...

Tack så mycket!

Jenny B sa...

Vilken bra blandning på böcker, och intressant för både stor och liten! Hurra, Lilla spöket Laban tyckte jag så mycket om och tänkte på just häromdagen.

Bokomaten sa...

Inga REA-fynd för dig då Jenny? Sett att du läst mycket på sistone även om det alltid mest är film i februari.=)