fredag 23 januari 2015

Fredagsenkäten!

Idag kör vi en liten fredagsenkät också. Bokbabbel knåpade ihop en och jag är inte sen att haka på. 

Läser just nu: Veronica Mars: Mr. Kiss and Tell av Rob Thomas och Jennifer Graham. Andra boken i serien om Ms Mars. Hittills gör den mig INTE besviken.

Borde eller skulle vilja läsa just nu: Det jag BORDE läsa är lite recex som jag inte hann med i julas och en annan hög med BORDE är ungdomsböcker från förra året inför bokprat på skolan där jag jobbar. Inget som känns så där värst jobbigt dock, men man ska ju hinna också. Har så många härliga borden att man blir helt lycklig.


Sugen på att köpa: Fick ett mailförslag här om dagen på The Girl in the Photograph av Kate Riordan som jag blev nyfiken på och Jennifer Nivens All the Bright Places. Ingen jättecraving dock för just nu har jag så mycket bra liggande redan.

Bok eller annan kulturupplevelse jag mest ser fram emot i vår: Jag längtar enormt efter att Anna Lihammers nya bok, Än skyddar natten, ska släppas i mars. Peppen på den liksom. Och att Cornelia Funke kommer till Lund i april.

Antal biblioteksböcker hemlånade: Herregud, ingen aning. 25?

Om Lena Dunham och Caitlin Moran skulle hamna i en battle skulle — vinna. Motivera! Haha, Lena Dunham skulle inte ha en chans. Moran är alldeles för rapp och ful i mun. Lena Dunhams halva charm är ju att hon är lite bortkommen. Sedan är jag i ärlighetens namn en av få som inte är så värst charmad av serien Girls och har inte läst någon av dem.


Bonusfråga: Så ämnar jag fira Internationella Bokbabbel-dagen 21.5: Det återstår att se tycker jag, Ms Bokbabbel själv har ju inte bestämt vad vi ska göra. För naturligtvis ägnar jag dagen åt att lyda babbels lag.:)

Inga kommentarer: