fredag 3 oktober 2014

Förfärlig fredag


Ja, denna vecka kommer inte att gå till historien som den bästa veckan 2014 direkt. I måndags fick vår älskade kattunge somna in efter att veterinären upptäckt ett obotligt virus i hans kropp. Det handlade om timmar innan han skulle ha gått bort av sig själv. Vår ena andra katt har legat inlagd hela veckan också, fast för något annat, otroligt nog, men han fick komma hem igår kväll. Han äter inte som han ska riktigt än, men han är pigg och sitter som ett plåster på en när man går runt i lägenheten så han kommer att bli kry. Älskade lilla skrälle. Själv har jag haft förkylningen från Mordor efter mässan och massor att göra, naturligtvis. Inte direkt någon läsork dock.

Det är en märklig känsla det där, att vara ledsen för att en katt gått bort men samtidigt glad över att en annan fått komma hem. Den här helgen ska jag inte göra någonting annat än krama min familj. Och sova. Och titta på Harry Potter. Och hoppas att vecka 41 blir bättre. 

Bilden hittad här, den har inget med min kisse att göra.

7 kommentarer:

Bokhuset sa...

Men fy vad jobbigt. Usch jag lider med er. Tycker inte du ska känna skuld för att ni är glada över andra katten, sorg och glädje går ju ofta hand i hand märkligt nog. Ta hand er och hoppas er katt blir helt bra fort.

Cecilia sa...

Nej vad hemskt!! Usch, stackars er alla :( har helt missat detta. Vad ledsen jag blir :(:(
Självklart skönt med katten som fick komma hem. Blev bara lite chockad av andra nyheten. Stor kram

Monika sa...

Usch vad sorgligt, det är alltid jobbigt det där med husdjur. Men självklart måste man glädja sig åt katten som kom hem.

Miriam - Schitzo-Cookie's Book Blog sa...

Åh va tråkigt att höra :(

</3

Skickar massa kramar!

mind the book sa...

åh, krassliga katter breaks your heart. beklagar - och gläds för den andra.

Ylva sa...

Nej, men, nej, så hemskt! Skäm bort den andra katten ordentligt nu. Kram!

Bokomaten sa...

Tack alla rara för fina kommentarer! Vi tar hand om storkatt ordentligt och han verkar pigg även om vi fortfarande tvångsmatar honom. Tror han känner sig lite ensam även om vi har en katt till.