fredag 10 oktober 2014

Flat out fredag

Vissa fredagar är helt enkelt bara för hektiska och fulla av möten och annat för att man ska vare sig hinna eller orka skriva några inlägg. Två bokprat, två möten, en buss som åkte vilse i tron att det var en annan buss (seriöst, chauffören bad om ursäkt när han upptäckte att han körde en annan linje än den han trodde) och sedan magsjuka i halva familjen. Kunde varit mycket värre, men trött blir man.
Nu dags för helg och nya Poirot. Over and out.

3 kommentarer:

Eli sa...

Men hahaha allvarligt? Han körde en annan linje än han trodde? Och en annan tror att en själv är förvirrad :)

Det låter som en hektisk dag! Jag förstår dig, vi har haft Bokens dag och inspirationsdag två dagar i rad hos oss, så det har varit full rulle! Många roliga författarbesök dock. Det är kul så länge det varar men sen behöver man verkligen helg! Hoppas familjen kryar på sig, magsjuka låter inget kul!

liza sa...

ingen vits att tvinga ur sig blogginlägg så känn ingen stress :) förresten så finns du med i ett av mina inlägg där jag listade mina top 5 favorit-bokbloggar som jag skrev för en månad sen :)

http://iregnet.blogspot.fi/2014/09/bokbloggar-jag-foljer.html

tack för en annorlunda (kan inte sätta fingret på vad det är), rolig och mycket fin blogg! :)

Bokomaten.. sa...

Eli: Jomen, han stannade mitt på vägen och ursäktade sig så mycket. Sedan fick jag släpa en snortung matkasse en halvtimme genom stan, men så kan det gå. och Boken dag! Jag såg om det på facebook med alla roliga författare! Så himla kul det lät!

Liza: Åh, vad glad jag blir! Så himla snällt sagt! Nu blev jag betydligt piggare här på måndagmorgonen.