fredag 24 oktober 2014

Festlig fredag

Ralph Lauren 1995 Sotheby Auction - Regency Style five-tier brass-mounted revolving bookshelve

Ja, då var det fredag igen. Fredag före lovet för alla som arbetar i skola eller som har barn. Ja, de flesta jobbar väl ändå på lovet, men kidsen är hemma i alla fall. Här ska det firas Halloween på fritids och klämmas in lite möten. Otroligt skönt även om det är mycket som ska hinnas med. Nu får man ju möjlighet att göra just det, hinna med. Och kan ha musik på samtidigt! Lyx!

Helgen bjuder på en explosion av aktiviteter. Loppis, brunch, violinkonsert och förhoppningsvis ett oändligt pussande på pocketen där hemma. Längtar jämnt hem efter lillprinsen känns det som.
Dessutom tänkte vi klämma in ett Halloweenbesök i Köpenhamn någon dag! På tivoli bygger de alltid upp värsta fina Halloweenlandet med pumpor och häxor och annat kul. Lär inte bli mycket läsande dock…

Vad hittar ni på? Och läser ni? 

PS. Visst är boksnurrorna ovan to-die-for? Tänk om man hade sådana i sitt bibliotek istället för de vingliga Ståltrådssnurrorna.

5 kommentarer:

Ylva sa...

Så himla fina snurror! Jag är besviken för att jag inte kommer att lyckas dra med maken till Köpenhamn i helgen och fira att det är arton år sedan vi träffades men har bett honom bjuda ut mig på restaurang åtminstone.

Mrs E sa...

Jättefina snurror! Den här helgen bjuder på lite brunch med mina vänner vilket dottern får hänga med på. Har sedan bjudit in svärmor på finmiddag lördag kväll eftersom Grefven ska jobba hela helgen och jag behöver ett bra skäl att testa nya recept. Annars blir det nog mest att ta det lugnt, mysa och läsa lite.

Hoppas du får en skön helg!

liza sa...

Hej du :) jag har nominerat dig på min blogg, hoppas du inte gjort den redan :) ha en trevlig helg !

bokomaten sa...

Nä, Ylva! Du får allt tvinga honom tycker jag. Att fira alltså.

bokomaten sa...

Med E: jag lyckas bara laga mat när maken är hemma. Annars är man ju upptagen hela tiden. ;-)
Liza: vad roligt! Jag läste frågorna! Ska absolut få ihop ngt när jag får tid.