fredag 12 september 2014

Förhandsröstarfredag?

Vi har röstat, har du?
Pfffft…. Det där var ljudet av luften som gick ur denna bloggare. Jag tror att jag kan räkna antalet timmar jag sovit denna vecka på mina fingrar. Förstår inte var mina superkrafter kommer ifrån. Hur jag lyckas gå och stå och prata trots att pocketen är vaken halva nätterna och gråter med feber. I morse hade den dock äntligen släppt så jag ser fram emot lördag morgon med tillförsikt. Tack och lov har jag ändå haft lite ork att läsa på pendelbussen, även om det inte har blivit en sida läst där hemma. Men tillräckligt för att kicka igång lässuget en aning igen i alla fall. Denna vecka har jag minsann till och med läst ut Allegiant! Rec kommer senare idag! Fortfarande spännande, men inte samma nivå som Insurgent.
Helgen kommer att bjuda på kräftis (eller kronärtis) för min del och naturligtvis VAL naturligtvis. Finns nog inte många som glömmer att rösta efter den här valrörelsen som verkligen har kämpat för att få alla att gå man ur huse på söndag. Det ska bli otroligt spännande att valvaka. Känns inte alls självklart den här gången. Undrar vem vi skulle sitta med på måndag om bara boknördar fick rösta förresten.

Nå, jag antar att ni alla också ska gå man ur huse på söndag om ni inte redan har förhandsröstat. Några planer förutom det? Kräftskivor? Teater? Barnkalas? Dejt med Ajvide Lindqvist? Do tell!

3 kommentarer:

Hanneles bokparadis sa...

vände på biblioteket och tänker söndagsrösta, då räknas min röst fortare :)

Carro sa...

Jag var faktiskt och röstade redan igår :)

Ylva sa...

Jag förtidsröstade för länge sedan. Helgen tillbringades i Köpenhamn med en väninna som liksom jag gillar att äta sig igenom staden.