fredag 20 juni 2014

Festlig fredag


Ja, vad hittar ni på där ute denna småkyla midsommarfredag? Visst känns vädret bekant ändå? Man ska ju stå och frysa lite vid midsommarstången. Här är det en biltur till släkten som gäller för att äta jordgubbar och nypotatis. Är säker på att jag inte är ensam om det direkt. Min semester har börjat, dock med datakaos på jobbet som står och väntar igen när jag kommer tillbaka. Avskyr när det händer. Att lämna saker ofärdiga och man vet att det kommer vara ännu värre när man kommer tillbaka men det enda man kan göra är att skjuta på semestern en vecka och det vill man ju inte heller. Lägg lite årlig magkatarr på det och man känner att semestern visserligen är välkommen, men hade kunnat börja bättre...

Strunt samma, idag är det trots allt midsommar med firande och jag får vara med min pocket hela långa dagen. Och imorgon bär det hemåt igen. I övrigt har vi för en gångs skull inte planerat in någonting alls den här sommaren. Inte så mycket som en weekend, inte ett projekt. Förhoppningsvis blir det lite lästid och lite strandtid men bloggen kommer nog att bli lite lidande... Pocketen tar så mycket tid att man ska ha tur om man får sitta ner med en bok i 10 minuter.:) Har massor med inlägg i arkivet som jag kan pilla färdigt dock så blir inte tyst här från och med idag i alla fall. 

Men som sagt, vad hittar ni på denna midsommarhelg? Dans kring stången? Långväga resor? Chipsfest framför TVn? 

4 kommentarer:

Feeejay sa...

Här är det strikt lägenhet och sängläge som gäller. Böcker och netflix, pizza eller chips. Orkar inte med att gå någonstans just nu, krämporna har gjort dig påmind ich det tar på krafter att ha ont. Hoppas ni får en underbar helg!

bokomaten sa...

Läste det. Sköt om dig och skäm bort dig lite fina du! Alltid tyckt att midsommar är en överskattad högtid ändå. Hade älskat en dag med böcker och netflix men hade föredragit krämpfri förstås. Krya finaste!!

Cinnamon sa...

Det blev hemmafirande i lägenheten med sambon ochb en kompis. Västerbottenpaj med sallad, gravad och rökt lax med färskpotatis och jordgubbar med vispgrädde till efterrätt. Det blev oxå två glas champagne eftersom sambon fått det av sin chef i sommarpresent. Resten av kvällen blev det att kolla på gamla musikvideos från det ljuva 90-talet. Hoppas du hade en bra midsommar. :)

Jenny B sa...

Hej hej! Jag har varit på en fin midsommarfest med kylig och påpälsad övernattning i tält. Dagen efter hade jag en hel del lugn tid och kunde läsa ut Karen Russells bra bok Swamplandia! så jag är mycket nöjd med min helg!