fredag 9 maj 2014

Förkyld fredag i repris

Photo: Here is one idea for all those books that can't find a home on overfull bookshelves! Shalini Kaiser sent me the picture.

Ja, så sitter man här och snörvlar på jobbet igen. Flunsan har lagt sig men snoret är kvar. Tur man har en hobby som gör sig bra stillasittande i en soffa i alla fall för även om jag har fått ränna runt en del hemma efterpocketen när jag varit hemma i veckan så har jag ändå fått läst en del också. Recar kommer så småningom men bara bra böcker har jag tuggat i mig i form av Mo Hayder, Frida Skybäck och nya Flavia de Luce. Dessutom har jag påbörjat David Suchets självbiografi! Ni vet han som spelat Poirot på TV i 25 år? Allt har jag inte läst i veckan i och för sig, förra helgen var rätt sängliggande den också.

Den här helgen blir allt annat än sängliggande dock. Här är det möhippa inplanerat nämligen, en sådan där hippa som är späckad till bristningsgränsen med aktiviteter dessutom. Kommer att vara helt slut på söndag då jag bestämt mig för att inte planera in någonting alls då. Mer än en dejt med den belgiske detektiven möjligtvis.

Vad hittar ni på? Är ni friska? Renoverar ni huset? Loppis? Kammarkonserter? Vad händer lokalt i Ljungby? Och framför allt, vad ligger på nattduksbordet just nu?


Förresten, måste ju passa på att berätta även här att Bokomaten numera finns på facebook också! Kanske kommer ett eget inlägg om det, men där postas det i alla fall en del smått och gott som inte hamnar här så in och gilla vet jag!

6 kommentarer:

Jenny B sa...

Krya på dig! Skönt att du är tillräckligt pigg för att orka läsa, annars vore det ju olidligt!

Jajamen, jag skall på en konsert imorgon, och på kvällen skall vi på en fest för en vän som har licensierat. Har inte hunnit baka bröd på flera veckor och kommer inte att hinna den här helgen heller... :( Men ändå, det är ju helg!

Trevlig helg!

Ylva sa...

Haha, lokalt i Ljungby blir det trädgårdsfest och lunch på Gamla torg. På söndag är det "turista hemma" i Halmstad och då kan man (jag) åka med föräldrar till Ulvereds hjorthägn, titta på gölliga hjortar och äta hjortstek. Inte så lockande för en vegan, förstår jag. Och på lördag mello naturligtvis!

Bokomaten sa...

Men, så rätt jag har ändå! Konserter och fester överallt! Det verkar dock som att vädergudarna säger att trädgårdsfest hade varit bättre en annan helg.. Halmstad har jag varit en hel del i men inte tittat på gölliga hjortar. De har ett fint bibliotek dock!
Och Jenny: Jag vill också baka bröd men ska nog vänta tills jag itne snorar i degen.;)

Lena sa...

Den där bilden är för härlig!!

Lingonhjärta sa...

Jag är ju sängliggande så här blir det inte så mycket party, party men det är rätt ok ändå. Det kommer bli mycket läsning och mycket TV-serie tittande. Inte helt fel ändå. Har en härlig möhippa :D

Mrs E sa...

Krya på dig! Här så renoveras det (snacka om never ending story) gås på kalas, joggas och läses böcker. Värre kan man ju ha det...