måndag 7 april 2014

Magazinet Vego


Ni har inte missat att Vego har kommit som papperstidning och finns på typ, varenda pressbyrå man kan tänka sig? Den är faktiskt till och med helvegansk! Helt ljuvligt! Jag tänker bli prenumerant å det snaraste. Förstår inte hur jag kan ha missat första numret men nummer två är ute i butik sedan förra veckan! Hett tips! Det är inte bara massor med recept det är en hel del kul att läsa också. Vegonytt, shoppingtips mm.


Viktigast är förstås recepten dock. Och de håller måttet. Det är rikligt av vardagstips på enkla rätter men också på smarriga efterrätter och påskmat. Det vattnas i munnen när jag tänker på det. Ev kommer jag att sno min födelsedagstårta härifrån också om ett par veckor. Mörk tryffeltårta liksom. Smaka på det namnet…. Slurp.

2 kommentarer:

Anna (Bokstävlarna) sa...

Jag måste också bli prenumerant snarast! Vet inte varför jag väntat så länge, det här känns ju som precis den inspiration jag behöver för att äta mer veganskt.

Bokomaten.. sa...

JA! Jag gillar skarpt, och ju fler som prenumererar desto troligare är det att den överlever tidskriftsdöden och fortsätter komma ut!