fredag 25 april 2014

Festlig fredag


Dagens bibliotekarie

Ja, men så var det ju fredag igen! Festligt värre! Även om det har varit en kort vecka så känner jag att det ska bli oerhört skönt att lägga upp fötterna på soffan ikväll. Kort men intensivt om vi säger så. Men hellre det än sysslolös. I eftermiddag är det Veronica Mars i hörlurarna och jag. Vilket oerhört trevligt sällskap hon är! Förhoppningsvis lyckas vi umgås så pass att jag läser ut henne idag eller åtminstone i helgen. Jag hoppas så att det verkligen blir en bokserie av det här.


I helgen så blir det dock annan litteratur, ev så tar vi en tur på Litteralund om vi kan hitta något som skulle kunna passa vår lille pocket, fast han är så liten, så liten än. Kanske man ska nöja sig med att läsa pekböcker i en park eller på lekplatsen. Vi har en drös nya fina som vi gillar nämligen. Vad hittar ni på? Ni är väl inte läströtta efter Världsbokdagen i onsdags hoppas jag?

Förresten, länge sedan vi körde någon stilförebild här, men Zooey funkar ju alltid, eller hur!?:)

3 kommentarer:

Jenny B sa...

Så härligt att ha sällskap av Veronica Mars! Jag har otroligt mycket inplanerat: teater ikväll, kammarmusikkonserter både lördag och söndag, dags att måla naglarna och så helst hinna läsa i The Goldfinch. Det ser jag fram emot!

Ha en fin helg!

Mrs E sa...

Jag ska på bokmöte ikväll med Bokmaskarna - lite annorlunda dock för det blir hemma hos en av oss och alla barn ska med så vi får väl se hur mycket bokprat det blir...

Resten av helgen ska jag leka med B, shoppa, läsa och njuta av ledigheten. Hoppas du/ni får en skön helg! Kram

Johanna Renling sa...

Jag åker på trädgårdsmässa i Umeå. Hoppas på lite bokläsning på bussen och att få bläddra i många fina trädgårdsböcker!!

Kvällen blir nog lite bokläsning. Att hitta lugnet inför helgen!

Låter som en härlig helg ni har framför er!