fredag 1 november 2013

Final friday

 
Ja, ni läste rätt. I alla fall här. I alla fall tills vidare. Efter många tankar och funderingar så har jag beslutat att flytta bloggen, och mig. I dagarna hoppar vi över till Litteraturmagazinet. Det ska bli spännande att göra något nytt och få kollegor, men det är inte utan att det sticker lite i hjärtat att lämna bokis efter 6½ år. Vi får se om jag klarar det. Allra störst blir väl att jag får sluta vara anonym. MEN, det har inte hänt än, det är fortfarande fredag och jag är fortfarande här! Det har varit Halloween med pumpor och skräck både hemma och här på bloggen och troligtvis fortsätter det i samma anda i helgen. En helg som dessutom bjuder på barnkalas för finaste tjejen tillika pocketens kompis. Dessutom blir det kanske kammarkonsert igen. Och förhoppningsvis både lite datortid och lite lästid och lite målartid. That´s right. Bokomaten ska ge sig ut i okänd rymd och kludda med färg!
 
Blir det tid, som sagt, så hoppas jag på att få sjunka ner i soffan med Samantha Shannon och Drömgångare också. Än så länge har jag bara kommit ett kapitel in i boken, men det verkar lovande om än lite rörigt. Någon som läst? Vad hittar ni på annars i helgen? Och vad läser ni?

7 kommentarer:

vandblad sa...

Jag tycker att du tagit rätt beslut. Omväxling förnöjer och du kan ju alltid komma tillbaka hit en dag. Med spoilad identitet, men ändå. :) Lycka till, have fun!

Ylva sa...

Åh, vad spännande med Litteraturmagazinet!

Jag brukar inte fira halloween men är bjuden på halloweenfest ikväll och har klätt ut mig.

Bokomaten sa...

Jag såg det på instagram, ylva!! så roligt! och du har ju gått "all in"!:)

Vända blad: tack för stöttningen. Du har rätt i att man alltid kan gå tillbaka. Ska ha det i minnet.:)

Hermia sa...

Åh nej.. jag kommer att sakna Bokomaten!! Men lycka till med skriverierna där borta!

Linda O sa...

Tycker du ska ta med dig dina fredagar! :)

Jenny B sa...

Jag är litet sen men säger också Grattis! och att jag kommer att sakna Bokomaten. Hoppas att du trivs i ditt nya format!

I helgen hann jag gå på teater, se två utställningar och läsa ut en bok. Yay!

Meddela när/var/hur du flyttar så vi inte tappar bort dig!

Helena sa...

Oh, spännande! Jag följer givetvis med. :)