fredag 8 november 2013

Febrig fredag

Knitting
Ja, då sitter man här i soffan med en tekopp stor som en salladsskål och försöker hålla koll på sin likaledes hostande avkomma. Han har dock några dagars försprång så är nog på bättringsvägen medan denna bloggare bara haft feber sedan igår. Tur man är hemma med te, blåbärssoppa och värktabletter dock. Och tur att vi varit på biblioteket och laddat upp med en ansenlig hög pekböcker..
 
Jag trodde ju att förra fredagen var sista fredagen här på bloggen men jag har faktiskt inte hört något från litteraturmagazinet på en vecka så vet inte riktigt vad det är som händer. Börjar känna att egen blogg är guld värd.. Men de har säkerligen massor att göra de också. Vi får se vad hur det går helt enkelt.
 
Helgen bjuder på mer té och värktabletter men förhoppningsvis också barnkalas om vi orkar packa ihop oss och dra iväg. Förhoppningsvis smittar vi inte, men kanske ska överväga det hela ändå. Misstänker att vi kan ha dragit på oss något på förra helgens barnkalas nämligen. Men sådant händer ju.
 
På söndag är det ju också fars dag, något jag aldrig firat och det kommer säkerligen aldrig bli en tradition nu heller, men första året kanske man kan fira med lite god frukost eller något. Har ni planerat något? Och vad läser ni? Jag harvar vidare med Samantha Shannons Drömgångare som tar en eeevighet, känns det som.. Jag HOPPAS dock på att Donna Tartts Steglitsan ska dyka upp här idag. Det verkar som att ALLT tar tid nu. Den borde varit här för EN VECKA sedan. Med tanke på att den och "Nyckeln" av Strandberg/Bergmark Elfgren kommer att ta resten av året att läsa så kunde den väl i alla fall dyka upp nu! Har ni läst än? Oavsett så hoppas jag att ni får en trevlig helg där ute!

4 kommentarer:

Lingonhjärta sa...

Åh! Önskar att jag kunde säga "den som väntar på något gott..." men det är verkligen inte ett ordspråk man inte vill höra när man är otålig och väntar på något som man vill ha eller göra NU! Själv pausade jag förresten Drömgångare. Ska ta upp den igen om ett litet tag men kände att jag nog kommer fastna för den bättre när min hjärna är mer utvilad.
Krya krya på er!!!

Ylva sa...

Krya på er!
Jag skulle ha gått på konsert med Animals och Blåblus men det blev inställt. Imorgon åker jag till Bokens dag i Värnamo.

Tantaugusta sa...

Jag har en ambitiös plan på att måla om ett rum idag. Men hittills har jag inte lyckats förmå mig till några stordåd där. En kopp te och alla bloggar lockar betydligt mer för stunden. Men det är ju långt kvar på helgen och något måste vi verkligen göra åt det där eländiga rummet.
Jag läser Dying Fall (Griffiths) och The Accursed (Oates). Båda mycket bra även om Oates väger rätt mycket = lite fysiskt jobbig att läsa i sängen ;)

Bokomaten sa...

Åhh, griffiths ärju stor favorit här. Läste xen förra julen! hoppas ni får mycket trevligt i helgen!:)