fredag 22 november 2013

Fab friday

Japp, jag befinner mig i läskoma sedan Nyckeln trillade ner i brevlådan förra fredagen och jag har kommit ungefär halvvägs. Hittills uppfyller den alla förväntningar och jag vill nästan inte att den ska ta slut. Och då har jag ju ändå oanade högar med böcker att läsa efteråt också, Tartt har fått hamna lite på väntelista så länge. Det kommer bli en bra läsdecember men jag undrar när jag ska hinna läsa alla de julböcker jag beställt...
Idag har vi annars bokomakenfritt här hemma. Pocketen och jag ska se på film och äta clementiner. Vi är fortfarande (eller igen?) inte helt friska här hemma från bebisförkylningen så vi får se hur mycket energi vi lägger på någonting. Men så länge jag får dyka ner i Engelfors en stund så är jag nöjd.=)
Resten av helgen blir dock hektisk. Här ska köpas kakel och köras runt grejer åt lilla mamman och på söndag blir det dansföreställning minsann! Både effektiv och kulturell. Tar kulturofferkoftan på mig.;) Nä, det ska faktiskt bara bli roligt. Allihop.
Vad hittar ni på i helgen? Fler som befinner sig i Engelfors eller som kanske till och med redan läst ut??

andra bloggis på Litteraturmagazinet har jag även denna fredag postat en liten enkät som man mer än gärna får surfa in och ta en titt på eller/och fylla i. Om inte idag så kanske i helgen? Förra veckan blev det lite teknikstrul men det ska förhoppningsvis fungera lite bättre idag. Ha en fin helg hör ni!

4 kommentarer:

Madde sa...

Planera också att tillbringa en stor del av helgen i Engelsfors!

Bokomaten.. sa...

Heja, Madde! Alltså, det är alltid farligt med böcker man har höga förväntningar på men den hör håller ju ännu i alla fall!

Anna Frisk Gustafsson sa...

Engelsfors här också. Fantastisk så här långt!

Ylva sa...

Jag fick Nyckeln idag, hurra!