onsdag 20 november 2013

Catching fire


Ikväll smäller det alltså! Filmatiseringen av den andra boken i Suzanne Collins Hungerspelen-trilogi har premiär. Är det någon som ska gå? Jag ska absolut och definitivt se den men inte ikväll. Nu var det ett tag sedan jag läste dem men jag har bestämt för mig att jag tyckte ännu bättre om andra delen än den första så jag är superexalterad! Dessutom har Jennifer Lawrence växt ännu mer i mina ögon sedan sist och då var jag ändå väldigt imponerad av hennes insats i förra filmen också. Åh, jag vill gå på bio NUUUU!

11 kommentarer:

Ylva sa...

Jag har bara läst första boken och tyckte att den var jätteläskig så jag vågar faktiskt inte se filmerna. Lawrence var väldigt bra i Winter´s bone och Du gör mig galen.

Bokomaten.. sa...

Jag håller med,mhn var grym i båda. Tvp HELT olika filmer än Hungerspelen dock ju. Efter Winters bone trodde jag att hon kanske skulle vara FÖR bra helt enkelt, för mycket karaktärsskådespelare. Men det gick ju prima. Och vet du, första filmen var inte alls så läskig som man skulle kunna tro. Mycket mer... Färgsprakande. Ge den chans på dvd, Ylva. Winters bone var otroligt mycket otäckare.

Carro sa...

Jag såg första filmen för inte så länge sedan, bra för att friska upp minnet men inget går ju upp emot boken :)

Bokomaten.. sa...

Nä, inte i NÄRHETEN av boken.:)

Cilia sa...

Ja visst är hon fantastisk! Förhoppningsvis kmr jag se den på bio under den närmaste tiden, glömmer alltid att boka inför premiärer :P

Louise sa...

Jag ska se den på bio på lördag, kan knappt vänta! Läste om andra boken nyss och insåg att jag faktiskt inte längre tycker att det är en typisk mellan-bok, den tar verkligen handlingen vidare på ett bra sätt!

Lena sa...

Jag tyckte också bättre om första delen än andra när jag läste dem. Vill också se filmen, men det kommer inte bli förrän senare!

Lisa sa...

Jag gillade nog andra boken bäst och är således schuuhukt pepp på Catching fire!! Ska absolutely se på bio, dock lite osäkert när..

Bokomaten.. sa...

Jag tyckte ju inte att det var en mellanbok ens när jag läste den första gången så kommer bli bra det här tror jag, Louise. Jag bokar aldrig till premiärer, brukar vara så hetsigt mycket folk då och en massa som pratar och stör under filmen. Gillar egentligen inte bio men vad gör man när längtet är så stort..

cinnamonbooks sa...

Vill också se! Köpte nyss hem alla delar i serien på engelska. Ha bara läst dem på svenska förut.

Bokomaten.. sa...

Cinnamon, skäms lite för att säga det här nu men jag har också bara läst dem på svenska. Man kanske skulle ge sig på de engelska utgåvorna också.. Så ambitiöst av dig.:)