fredag 18 oktober 2013

Förlovad fredag

 
 
Ändrade snabbt rubriken då Yfronten-Ylva berättade att det är hennes förlovningsdag!! Stort grattis, Ylva! Annars, God fredag till alla trevliga! Är det line dance, jobb, renovering och teater på schemat i helgen? Här är det än så länge mest askungetid.. "Putsa, diska, tvätta, damma.." MEN det blir ev lite mobilshopping då min nuvarande är på väg att rasa ihop helt. Inte så mobil om vi säger så.. Om det blir en ny så kan jag leka med den hela helgen sedan.:)

Dessutom hoppas jag på att få läst lite i senaste Tropper. Måste säga att den börjar lite sorgligare än vanligt på något sätt men annars är Tropper helt felsäker när det gäller att få mig på bra humör så hoppas, hoppas.

Vad hittar ni på i helgen? Påbörjat halloweenförberedelser? Det blir tvärr inte så mycket firande här i år som jag alltid skulle vilja, men lite pumpakarvande, pumpaätande och Harry Potter och Tim Burton ska man väl fixa.:) Bokomaken avslöjade dramatiskt för ett tag sedan att han egentligen aldrig riktigt gillat skräckfilm men en helg om året så får han kanske offra sig.;)

Idag sitter jag för övrigt på paddan som är den enda tekniska pryl som fungerar här hemma för tillfället. Därför inlägget blir lite annorlunda i layout.. Men det fixar vi i efterhand.:)
 

4 kommentarer:

Ylva sa...

Åh, tack så mycket! Det blir nog någon god mat ikväll. Jag tyckte också att Tropper var sorgligare än vanligt, men bra.

Anna (Bokstävlarna) sa...

Jag ska på SF-kongress, Swecon, hela helgen! Ska bli fantastiskt roligt och nördigt. Och så ska jag försöka hinna med att även gå på ett kombinerat födelsedagskalas för en ettåring och en trettiofemåring.

Bokomaten.. sa...

Ja, men det är ju den här helgen!! Hade helt glömt då jag inte själv ska gå men ni kommer säkert få hur roligt som helst.:) ja, födelsedagskalas är nog inte så illa det heller förstås. Hoppas det inte blir kul.

Mrs E sa...

Grattis till Ylva!

ja du, vi fortsätter såklart renoverandet i helgen. Ikväll blir det familjemys med nyinköpt lamm från Maria (http://mariasbokliv.wordpress.com/).

Annars ska jag vila benen, idag har jag varit på en fyra timmar lång promenad. Tror att jag och Lill-Grefvinnan ska busa och shoppa i helgen medan Grefven och min pappa fixar fönsterbräden.