fredag 13 september 2013

Förkyld fredag


Ja, här sitter man. Tur att det är en blogg i skrift och inte med ljud eller bild för här är ingen vacker syn.. Hest och djädrigt. Pocketen blev smittad av något virus på dopet förra helgen och han i sin tur har smittat sin förlaga. Det skriks och snoras och gnälls och pocketen är inte mycket bättre.;) Har en känsla av att det blir Mad Men-maraton här idag. Mycket annat orkar vi inte med. OM vi trots allt orkar med något utöver det uppenbara så blir det hämtmat, besök hos pocketens mormor och på söndag är det ju kyrkoval. Inte för att jag är särskilt religiös, men det verkar ju en förfärlig massa Sverigedemokrater vara så bäst att rösta emot i alla fall.

I veckan nåddes vi också av nyheten att det ska bli en hel serie filmer skrivna av J K Rowling och som utspelar sig 60 år före Harry Potter, i New York. Det får ett helt eget inlägg dock. Nu, tillbaks till snorungen och tekannan. Hoppas ni har en friskare helg framför er!

2 kommentarer:

Ylva sa...

Krya på er! Här blir det fredagsmys med tacos och Skavlan. Och hämta hem svärmor som kommer hem från England och eftersom vi inte har tåg här får vi åka fyra mil till stationen. Imorgon loppis och sista dagen ett sommarfik har öppet. På söndag filmen Monica Z.

mariasbokliv sa...

Krya på både sig o pocketen!