fredag 20 september 2013

FixarFredag


Det var nog alla böckerna, undrar var jag ska packa ombyte och tandborste?

Ja, just nu sitter nog många bloggare där hemma i stugorna och filar på mässprogram, mässdress och exakt hur många böcker (och vilka) som man kan tänkas behöva ta med sig på en bokmässa egentligen. Och jag vet personligen ett antal personer som köpt skor, nagellack, kläder mm, enkom med mässan som ursäkt. Vem sa att vi inte var ett ytligt släkte.. Än så länge har jag bara hunnit titta över torsdagens program, mycket som ska hinnas med innan dess ju! Först är det helg med barndop, middag, renoveringsfix och diverse annat. Det är ingen hejd på vad man ska försöka hinna med på helgen när veckorna mest går åt till att springa efter det lilla krypet.:) Han har fått en rejäl fart, viket innebär att det tar 5 sekunder sedan hör man ett skrik då pocketen bokstavligt talat gått in i väggen..

Helgen bjuder ju på en del litterära händelser också, förutom bokpackning och mässplanering. Fiktiviteter har sin årliga temahelg med Stephen King som årets ämne! Kika in där om ni mot förmodan skulle ha missat. Om jag skulle ha en temahelg så skulle det förmodligen bli om Poirot. Eller Italien. Eller Harry Potter. Eller.. Ja, finns ju faktiskt ganska mycket material.

Vad hittar ni på i helgen? Har ni också barndop att ränna på? Kanske sitter ni just nu och sliter ert hår över mässkrockarna? Och har ni bestämt mässdress (dvs vad man ska ha på sig på mässan)? Ska ni dit? 

2 kommentarer:

Ylva sa...

Jag har mina föräldrar här i helgen. Idag blir det nog afternoon tea, lördag utflykt till ett pannkakshus och söndag skördemässa.

Anna sa...

Min mässhake får väl bli svart eller grå eller mörkblå. Det är liksom det som gäller, eller? Hoppas att stöta på dig på ett eller annat vis på mässan :-)