fredag 9 augusti 2013

Fuktig fredag


Japp, när ni läser det här så sitter jag förmodligen i en bastu, en pool eller ett lerbad för har bestämt mig för att unna mig själv en spadag idag. Lera, ånga och peeling delux ska förhoppningsvis göra en ny människa av den här ledbrutna och trötta bloggaren innan hösten.:) Förhoppningsvis hinner jag även läsa lite. Något överentusiastiskt har jag packat tre böcker till mina ytterst få babylösa timmar. Och det går ju knappast att läsa i bastun, eller hamamet. Med tanke på hur lite jag har sovit den senaste veckan så blir det nog att fortsätta på chick-litt-spåret i alla fall istället för de tyngre titlarna.

Helgen i övrigt bjuder på veggopicknick och sedan får vädret bestämma om det blir kolonistuga, utflykt eller vad det nu kan tänkas bli. Om man ska tro väderleksrapporten så lutar det väl lite åt inomhusaktiviteter i alla fall... Vad hittar ni på? Har ni börjat jobba? Kanske är ni på Way Out West och då läser ni troligtvis inte det här ändå.:)

1 kommentar:

Anakin sa...

Hehe, de flesta är tydligen på WoW! Vi blev räddade av svärisarna efter jobbig vecka och är inte uppvilade direkt men i alla fall lite längre ifrån skörbjuggen - massa ordentligt lagad mat för första gången på flera veckor! Hurra :)