fredag 23 augusti 2013

Folktom fredag

Här var det tomt. Återkommer när hjärnan inte ser ut som den här dammen...

3 kommentarer:

Lingonhjärta sa...

Hahaha ja usch ibland är det bara tomt. Hoppas du njuter av det och får en fin helg. Själv ska jag skaffa glasögon så jag slipper datorhuvudvärken, gräva upp jasminbuskar, bestämma dörrdesign och äta fondue. Blir säkert ett glas vin eller två också hoppas jag. Kram på dig!

Deng Weng Andersson sa...

Jag har läst en jättebra bok! Den heter How to exterminate stupidity Or the art of not justifying anything at all. Den motbevisar helt varje tanke på att dumheterna som förstör världen skulle bero på en oföränderlig "mänsklig natur", och visar att det faktiskt finns hopp! Det viktigaste är att sluta med ursäkter. Den lägger även fram många bra förslag på hur förändringen ska kunna genomföras i praktiken. Som en extra bonus visar boken även att samma principer som kan ställa om hjärnan från dum till smart också kan förbättra hälsan i övrigt. Denna fantastiska bok går att beställa för bara 149 kronor genom http://litenupplaga.se/1198

Hannah Riegel sa...

Har du läst how to exterminate stupidity? Det har jag med. Och jag håller med, boken är verkligen jättebra och jätteviktig. http://litenupplaga.se/1198 är verkligen en jätteviktig länk! Den viktigaste i hela världen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!