fredag 30 augusti 2013

Fantasy friday


Oh, hello there! Jag sitter i detta nu och dricker kaffe, skriver ett par ord, springer till bebisen som skriker och sätter fart mot några sladdar/en kontakt/en hög lampa/kattmaten osv, och sedan tillbaka igen. Under förra meningen hann jag gå varvet två gånger... Ja, pocketen har alltså börjat krypa och nej, inte direkt barnsäkrat vår lägenhet.

Jag skulle vilja säga att dagen bjuder på utflykter till landet, lattefikor, galleribesök och annat intressant, men i själva verket kommer dagen mest beså av kräk, skrik och ett oändligt tittande på kattvideos på nätet... Inte fy skam, i och för sig.:) 

Däremot så kommer helgen bjuda på ett riktigt housewife-moment då vi ska på visit med pocketen till andra pocketar och jag har lovat att ta med en paj so m den hemmafru jag är. Måste nästan plock fram vippkjolen, hatten och handskarna för att matcha. Och på söndag blir det husvisning. Ingen hejd på festligheterna.:) 

Det blir inte mycket läst här hemma för tillfället, men jag lyckas odla ett av mina andra intressen en del då frysen börjar fyllas av hemmagjord babymat på frukt, bär mm från kolonistugan. Synd bara att det mesta inte hamnar i själva pocketen då... 

Men strunt i det, i med öronpropparna, mot kattvideosarna och ha en riktigt skön helg allihop! Vill gärna höra vad ni hittar på och ännu mer om vad ni läser!

5 kommentarer:

Ylva sa...

Jag läser "Min mormor hälsar och säger förlåt" av Fredrik Backman och är besviken för den är inte alls lika bra som "En man som heter Ove". Imorgon är det Bonden i stan och loppis.

Madde sa...

Läser Återvändarna av Jason Mott i helgen. Ska även sova och vila upp mig efter en stressig vecka på jobbet!

Jenny B sa...

Hemmagjord babymat på egna bär låter HELT FANTASTISKT! Bra jobbat! Och mmm, paj. :) Du är värd alla kattvideor du orkar med. Just idag sände min kollega de här till mig:
http://www.youtube.com/watch?v=CvQPzmoKuBk

Jag skall se en pjäs ikväll och besöka fantastiska Waldemarsudde på söndag. Däremellan skall jag läsa The Anubis Gates av Tim Powers som jag lånat av min pojkvän, och han skall läsa Lavie Tidhars An Occupation of Angels som han har lånat av mig. Gulligt, eller hur? :)

Ha en fin helg!

Bokomaten sa...

Haha, Jenny, den tittade jag på IGÅR.:) Älskar Henri.:) För ö fantastiskt sött att byta böcker, händer väldigt sällan här kan jag tala om.:)

Ylva: hört det också om uppföljaren.:( synd.:( kanske pressen med andra boen som ligger bakom?

Madde: keep calm! Vila låter onekligen precis som vad du behöver! Te, bok och säng, bästa återhämtaren.:)

Mrs E sa...

Mina föräldrar ska ha Lill-Grefvinnan på lördag så min tanke var att jag skulle få gjort alla mina projekt som legat och väntat. Nu tyckte dock den där Murphy att om jag väl är barnledig så kan jag ju ligga sjuk istället för att få gjort något så jag och min förkylning ska äta glass, se på film och snörvla i soffan. Kanske får jag gjort nåt av alla miljoner projekt...

Mvh
Inte alls bitter