måndag 22 juli 2013

Picknick -Boblmaf style

 
Ja, det var på tok, PÅ TOK för länge sedan vi träffades här i den södra falangen av #Boblmaf så i onsdags gjorde vi slag i saken och packade ner pastasallad, fransk potatissallad, dillchips, frukt och kex och bredde ut filtarna i Lunds stadspark för en dejt.
 
 
Den här gången avhandlades i vanlig ordning böcker, författarskvaller, bokmässan, bibliotek, katter, småbarn, villaliv, semesterresor, England, Frankrike, jogging, jobb, instagram,  podcasts och bloggande. Och allt möjligt annat naturligtvis. Pocketen gjorde premiär på bloggträff och klarade sig relativt bra. Gnällde bara lite när han fick solen i ögonen eller när han blev lite generad över att kissa på sig...
 
Närvarande den här gången var The Book Pond, Feeejay, Breathless Tess, Spectatia som var på tillfälligt och mycket uppskattat besök här söder över och Flickan och böckerna. Ja, också jag och pocketen då förstås.

Det blev inga foton på folk, eller på den mumsiga picknicken då jag var fullt upptagen på att underhålla min lille man, men titta in hos Book Pond så får ni se lite mer. Lite blombilder blev det dock när vi spankulerade runt själva. Mest från Botaniska trädgården innan på dagen visserligen...
 
Den här gången känner jag att det absolut inte får dröja lika länge innan vi ses igen men om de flesta åker till Bokmässan så ger det ju lite sig självt. Det är helt tydligt och klart att bokbloggarfolket är det trevligaste folket.:)

3 kommentarer:

Fia sa...

Ditt fel att jag börjar nynna på Gangnam Style! :P

Miriam - Schitzo-Cookies bokblogg sa...

ÅH så avis att jag missade!

Mrs Book Pond sa...

Så klart att vi är de trevligaste ;) Och det VAR en väldigt trevlig picknick. Ser fram emot att träffas i september igen (hoppas jag)!