fredag 12 juli 2013

Festlig fredag

 
Ja, det är fredag, trots allt! Den här veckan har pocketen befunnit sig på botten i sin fas eller börjar få tänder eller någonting. Skrikigt och gnällt som en stucken gris har han i alla fall gjort så så mycket läst har det inte blivit. Det har inte blivit så mycket av någonting alls faktiskt. Gudarna ska veta hur vi ska ta oss igenom morgondagens bröllop. För jo, i helgen blir det festligt värre med utomhusbröllop och dop och hela konkarongen. Det kommer naturligtvis att bli helt underbart, bara denna bloggare får sova lite först.. Och hade jag haft diadem och halsband från bilden ovan så hade jag TVEKLÖST haft dem på mig. Bilden är från den underbara sidan When geeks wed och jag hänger där mer än vad som är nyttigt även fast jag varit gift i två år nu.
 
Helgen kommer med andra ord gå helt i bröllopsfix och trix-mode vs baby och sov-mode. Förhoppningsvis blir det lite sömn på söndag och kanske en kopp kaffe och bok i sängen. Gud, vad jag längtar, trots att det naturligtvis ska bli underbart att få dela min vän Anakins förening med sin rymdprins.
 
VAd hittar ni på? Sommarstugor? Husmålning? Bad vid havet? Åh, vad jag tänker försöka få ett dopp ikväll eller på söndag!

1 kommentar:

Anonym sa...

Förutom förra helgens besök på Bäckaskog slott så har vi inte gjort mycket alls här hemma men nästa vecka blir det förhoppningsvis några dagar i stugan i blekinge skärgård. Sol, bad och läsning på klipporna :)