fredag 19 juli 2013

Fab friday

Jomen, här ligger man i soffan under ett styck kisse och ett styck bebis som äntligen somnat. Om inte boken låg på andra sidan rummet så vore livet ganska perfekt just nu. Speciellt som kisse nummer två just kom traskande också. Tur an har lite böcker på paddan också som man kan parallelläsa med allt annat. Undrar just vad som kommer att hända först, att jag blir kissnödig eller att pocketen vaknar... 

Veckan har bjudit  bloggträff, minsann, mer om det om någon dag. Trevligt som attan var det i alla fall. Helgen bjuder annars på champangefest, familjemiddag och förhoppningsvis lite bad. Det har ju faktiskt kommit lite nästan-värme i veckan! Kanske inte högsommarvärme, men så bra det kan bli misstänker jag! Nu har äl de flesta av er semester där ute också, eller? På väg på eller av tänker jag. Bokomaken har en jobbvecka kvar, men sedan! Vi tittar lite smått efter om vi kan resa någonstans, en jag ser även bara fram emot att få ligga på en filt med en bok en hel dag medan bokomaken har hand om pocketen. Lästid!

Vad hittar ni på där ute i Semester-Sverige? Bor på kattpensionat? Fatta vilken semester det skulle vara! Målar om? Hyr stuga vid havet? Ligger på stranden och läser en hel dag?:) jag blir inte avundsjuk, det går bra att berätta.:)

3 kommentarer:

Mrs E sa...

Vi har åkt på minisemester och bor just nu på Lögnäs gård, ett lanthotell i Laholm med katter, hund, kossor, får och hästar utanför rummet. Ska spaas, besöka loppisar, bada, äta och sedan vidare till Malmö imorrn och hälsa på vänner som fått barn.

Trevlig helg!

Alexandra Lindé sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Alexandra Lindé sa...

Var gärna med i min tävling som du hittar här: http://www.lexielaser.org/2013/07/vinn-cuckoos-calling.html