torsdag 13 juni 2013

Vem är din True Blood-favorit?


Ja, True Blood, ja. Nu är det som sagt inte långt kvar. Vi får väl se om nästa säsong håller samma kvalitet, även om jag vet att många tyckte det spårade ur redan i säsong två.:) Nåja, jag fortsätter titta i alla fall. Vill ju veta om någon förklarar krig mot hela mänskligheten, liksom. När jag googlade lite efter bilder från nästa säsong så började jag fundera på vilken karaktär som är min favorit i serien egentligen. Tara är ju stencool, Lafayette likaså. Russel var underbar, men är ju död nu liksom.
 
Nej, min favorit måste vara Pam. Ingen kan sarkasm som hon. Älskar hur hon med hela sitt kroppsspråk skriker ut förudmjukelse i den där gula träningsoverallen. Hon är så blasé och uttråkad jämnt att när hon verkligen bryr sig om något (Eric) så blir det en rejäl kontrast.
 
Vem är din favorit?
 

4 kommentarer:

Anna A sa...

Jag måste nog säga att Terry har blivit en favorit.
Sedan är ju Lafayette coolast.

Bokomaten sa...

Vet du, Terry är faktiskt en riktig favorit för mig också. Bara en stor, gosig björn, hela han. Gillar Arlene också, fast av heelt andra anledningar.:)

Lingonhjärta sa...

Oooh! Pam helt klart men även Lafayette och helt otippat Jason då han är så galet rolig och bra på väldigt dålda humoristiska repliker och även små inslag. Har skrattat högt åt hans subtila men extremt roligt handlingar många gånger :D

Peppen just nu alltså, PEPPEN!!! (även om det kanske blir pannkaka av allt! :D)

Bokomaten.. sa...

Haha, ja, Jason är så dum så han blir rolig juh.:) Och rörande i sin naiva hjälplöshet ibland.:)

Men som sagt, måndag smäller det.:) Peppen!=)