fredag 28 juni 2013

Fikande fredag!

 
Så var det fredag igen! Jag vet att flera har trott att det var fredag varje dag, hela veckan. Eller i alla fall längtat och hoppats.. Träig vecka med dåligt väder (men det finns ju bara dåliga kläder, eller?;) och för många en kanske inte så mysig start på semestern. Här trillar dock livet på. JAg har faktiskt fått läst ut en hel bok, kors i taket. Inte en jättelång sådan, men ändå.  En riktigt bra en i alla fall, Nathalie av Foenkinos. Mer om den nästa vecka. Bloggtiden har nämligen varit i drekt nedåtgående samtaidigt som jag fått läsa. Gäller att välja här.
 
Dagem ska ägnas åt kaffe och fika med vän men helgen ska snarare ägnas åt att försöka hotta upp kolonistugan lite. Om det blir väder och tid för det. Man vet aldrig med Mr Kolik här hemma. Stuggan håller dock på att försvinna under allt ogräs.. I övrigt hoppas jag på lite lugn egentid, vid datorn och med bok. Dessutom ska det provlagas lite ur Hirams Gröna.
 
Vad hittar ni på? Sommarstuga? Fixar med garderoben? Teater? Packar inför semestern?

4 kommentarer:

Jenny B sa...

Hoppas att du hinner röja litet kring stugan men också får god lästid!

Jag håller på med en jättetjock bok som jag undrar när jag skall komma igenom. Det skall nog hinna bli en timmes läsning i solen innan pojkvännen och jag ser Man of Steel ikväll, tror jag!

Imorgon skall vi åka till en specialbutik och skaffa medeltidskläder till mig. Ny pojkvän, nya intressen, nya anledningar att skaffa nya kläder, haha! (Jag som tänkte att jag hade alla kläder jag behöver och inte längre måste shoppa mig lycklig...)

Ha en fin helg!

Bokomaten sa...

Men där ser man! Kanske Gotlandssemester i år t o m? Om du verkligen vill imponera så är det inte så svårt att sy dräkt själv.. Bara att köpa linnetyg..;) borde finnas instruktioner på nätet..:)

Man of steel vill ag väldigt gärna se, men bio får vänta ett tag. Missat mycket den här våren som ska tas igen.:)

Mrs E sa...

Åh, tyckte mycket om boken Nathalie :-)

Den här helgen blir det slappetislapp med bebis, Grefven ska jobba bröllop och jag tänker se på film och läsa böcker i soffan medan Lill-Grefvinnan sover. Eftersom det regnar och är lite småmörkt finns en chans att hon sover större delen av dagen :-)

Cinnamon sa...

I fredags var jag och sambon hem till en kompis och satt på hennes balkong och drack vin. Hann kolla lite på hennes böcker också.
I lördags var vi på grillfest hos bror och Mya med en massa kompisar och hade kubbtävling.
Igår var vi till en kompis som flyttat till hus med sin kille och som nyss fyllt år. Skaffat tupp, höns och kycklingar hade hon också gjort.
Fullt upp med andra ord. :)