fredag 10 maj 2013

Festlig fredag


Jag stjäl en stund vid datorn när lille pocketen tar en lur. Han har faktiskt börjat med små tupplurer nu, men de är få och korta.:) Förhoppningsvis tillräckligt för att skriva ner en Festlig fredag dock!! För festligt värre är det ju när det är långhelg? Vad hittar ni på? Är ni i London på äventyr? Jag vet att en del av er är i alla fall och JA, jag är avundsjuk!! Kanske är någon på spa? Sommarstugan? Eller kanske kör en jättemegakulturomgång och går på både teater, konsert, bio och bakar bröd? Eller sitter ni som jag fast med en pocket i soffan och en kall kopp kaffe bredvid?

Själv har jag egentligen inte långhelg. Bokomaken arbetar idag också men sedan blir det helg! Förhoppningsvis blir det lite fixat i trädgården i kolonistugan och kanske, kanske att den här bokbloggaren kan få lite ledigt för att gå på kammarkonsert och en kopp kaffe på stan. Håller vädret i sig så ska vi väl få till lite grillning också förhoppningsvis.

Dessutom hoppas jag på att få läst lite i nya S J Bolton, "Like this for ever"! Pocketen har varit enormt uppmärksamhetskrävande de senaste dagarna så det har inte blivit mycket läst. Jag kan säga så här dock, att hade jag haft möjlighet så hade jag sträckläst den i ett svep. Väldigt, väldigt spännande.. Redan i prologen blir man helt hooked.

Bilden plockad härifrån.

1 kommentar:

Hermia sa...

Vi turas om att jobba denna klämmiga dag, och i år är det min tur att hålla ställningarna på bibblan. I eftermiddag/kväll ska maken och jag åka upp i Gävles egen skybar och äta något litet men gott. Helgen är rätt planlös än så länge, nästa vecka blir det dock en weekend i London :)

Trevlig helg - till dig och lilla pocketen!